Menu

Uživatelské menu

Layout a vzhled webu:

Návštěvnost

Odkazy

20dollars2surf

Je velmi jednudochý surfbar, který příliš neotravuje. Vyplácí odměny po nasurfování 20$. Zatím nemám ověřeno zda skutečně platí, ale jako všude je pravidlo, že čím více z Vás mi pomůže, tím dříve to zjistím. Nicméně jsem na tento surfbar našel pozitivní reference. Instalace a zprovoznění surfbaru zabere sotva pár minut a zvládne ji doslova každý.

Takže jak se registrovat:

1: Klikněte na tento banner:

2: Do kolonky "JOIN US" napište svůj email a potvrďte kliknutím na JOIN US.

3: V další obrazovce klikněte na modrý nápis "Install 20dollars2surf (1,45mo)" a dejte "uložit soubor".

4: Po jeho uložení jej spusťte a postupujte následovně: Jako jazyk zvolte "Čeština", OK, Další, Další a počkejte na dokončení instalace.

5: Teď se Vám už spustí automaticky daný surferbanner. Pokud ne, najdete na něj odkaz na ploše počítače. Stačí tam 2x kliknout a surfer se spustí. banner můžete zavřít kdykoliv chcete (křížek vlevo dole na banneru), posunout (vodorovná čárka vlevo na banneru) - nejlepší místo je asi doprava dolů, nebo si otevřít hlavní stránku 20dollars2surf (obrázek $ vlevo nahoře na banneru).

6: Zajděte na svůj email a najděte email s defaultním heslem na 20dollars2surf. Prohledejte i spammový adresář. Heslo si pak můžete změnit. Slouží pouze k prvnímu přihlášení.

7: na web se přihlásíte pomocí Vámi zadaného emailu emailu a hesla které Vám emailem přišlo.

8: V položce Statistics můžete vidět kolik bodů jste bannerem získali.

Upozornění:

Technicky platí, že pokud nebudete mít žádného referrala (co to je zjistíte v nabídce Slovníček pojmů), tak si vyděláte maximálně 1$ měsíčně, protože maximum získaných bodů na jednoho člověka je 10 000 za surfbar jako takový. Nicméně i bez referralů se dá přísun peněz zvýšit a to tak, že se občas podíváte na banner a když budete mít štěstí, uvidíte tam tenhle blikající obrázek:

Neváhejte a klikněte na něj. Získáte tím nějaký bonus - ať už přímo peněžní, nebo více bodů, které se pak na peníze převádějí. Nejvýhodnější je pak pokud vyhrajete takzvaný 2$Pass, který můžete využít například na pronájem náhodných referralů, za které budete dostávat další body a posléze peníze. Mimochodem - 1$ mesíčně se nezdá moc, ale pokud si nějaké ty referraly seženete, dá se tu ve výsledku vydělat o mnoho více, než na většině klikaček za danou dobu, protože získáváte body i za referraly, které seženou vaši referralové a jejich referralové... Až do 10tého patra stromu. Peníze podle všeho opravdu chodí, i když někdy až s měsíčním zpožděním. Další rady můžete najít na jejich foru, kde je dokonce CZ/SK komunita a založili tam vlastní vlákno. Odkaz zde.

Další přivýdělek se dá získat klikáním na reklamy, kterých je většinou mezi 1 až 5ti. Každá reklama trvá 30 vteřin. Najdete je nalevo v sekci BONUS a pod políčkem CLICK BONUS. Tyto bonusové body jsou vaše peníze NAVÍC - nepočítají se do těch maximálních 10 000 bodů. To samé platí pro vaše referraly - každý z nich Vám může vydělat surfováním 1000 bodů měsíčně, +10% z toho, co naklikají z reklam atd atd.

Navíc se Vám stane, že občas (tak 2x až 3x denně) vyskočí nové okno Vašeho prohlížeče s reklamou. Je to jen další druh reklamy. Nevšímejte si toho a zavřete ji křížkem.

V případě jakýchkoliv dotazů či nepřesností mě neváhejte kontaktovat.

Komentáře rss


Nebyly přidány žádné komentáře.